• Jónshus
    Jónshús
    Aktiviteterne i Jónshús er meget varieret. Huset danner i dag først og fremmest en ramme omkring foreningsaktiviteter for de mange Islændinge som bor i Københavnsområdet.

Islands Kulturhus

Aktiviteterne i Jónshús er meget varieret. Huset danner i dag først og fremmest en ramme omkring foreningsaktiviteter for de mange Islændinge som bor i Københavnsområdet. To foreninger har kontorer i huset men mange andre foreninger anvender husets lokaler til møder og forskellige aktiviteter.

Jónshús rummer også den Islandske forenings bibliotek. Mindeudstillingen om Jón Sigurðsson er som regel åben lørdage og søndage kl. 10–16 og tirsdage, onsdage, torsdage og fredage kl. 11–17. Yderligere oplysninger om åbningstimer findes i Viðburðir. Islandske foreninger i København og omegn har kontorer i huset.

Husets forstander er Halla Benediktsdóttir. Forstanderen har tilsyn med vedligeholdelse og drift af legatboligen og Jónshús, og koordinerer aktivitetsprogrammet for huset, m.m. Forstanderens kontor ligger på 1. sal. Forstanderens telefonnummer er 2328 1944, e-mail:  info@jonshus.dk